طرز تهیه دسر پاولووا

0 50

 

 

تهیه دسر پاولووا,نحوه درست کردن دسر پاولووا

طرز تهیه دسر پاولووا

 

“پاولووا” به دسری گفته می‌‌شود که از مرنگ، خامه وانواع میوه‌ها تهیه شده است. دو کشور نیوزلند و استرالیا به عنوان خاستگاه این دسر شناخته می‌شوند. ولی اهالی هر دو کشور متفقاً براین باورند که اسم این دسر از هنرمند سرشناس روس «آناپاولووا » گرفته شده است.

 

مواد لازم برای دسر پاولووا :

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
 شکر  یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یک قاشق چایخوری
آرد ذرت نصف قاشق چایخوری

 

مواد رویه دسر پاولووا :

 خامه زده یک پیمانه
 شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
میوه‌جات فصل/ خرد شده به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه دسر پاولووا :

فر را با درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.

سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید.

 

یک دایره به قطر ۱۸ سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید. سفیده ها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید.

 

توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده، قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید. ( در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید.

وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید.

 

مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایره‌ای که روی فویل روی سینی رسم کرده اید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید.

سینی فر را برای مدت ۷۵- ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی به مرنگ دست می زنید کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید.

 

فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز کنید و اجازه دهید تا مرنگ در داخل فر به تدریج خنک شود. سپس آن را از فر خارج نمایید و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

روی آن را خامه‌ی زده شده قرار دهید.

میوه‌های خرد شده را به عنوان لایه آخر روی دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون یخچال خنک کرده و میل کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

ممکن است بپسندید بیشتر از نویسنده

ارسال یک پاسخ

Connect with:



آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

last.today