آشنایی با ویتامین های حیاتی

0 80

مصرف مواد غذایی بدون دانستن اطلاعاتی از کم و کیف آنها در گذشته مرسوم بوده است اما این روزها، دانش نوین پزشکی به خوبی ما را از فواید و ارزش های غذایی مواد خوراکی آگاه می سازد. در این بخش از مجله سلامتی راستینه، انواع ویتامین ها و منابع غذایی آنها معرفی خواهد شد.

انواع ویتامین ها و منابع غذایی آنها

 

ویتامین A

ویتامین A

ضروری برای سلامت چشم ها، سیستم ایمنی بدن، پوست.

منابع حاوی ویتامین A شامل:

مرکبات، پرتغال، سبزیجات تیره ی برگ دار، شیر.

 

ویتامین B6

ویتامین B6

ضروری برای عملکرد مغز، عملکرد اعصاب، تولید گلبول های قرمز.

منابع حاوی ویتامین B6 شامل:
لوبیا، نخود فرنگی، آجیل، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، اسفناج.

 

ویتامین C

ویتامین C

ضروری برای سلامت استخوانها، دندانها و پوست.

منابع حاوی ویتامین C شامل:
مرکبات، خانواده ی توت ها، اسفناج، گوجه فرنگی.

 

ویتامین E

ویتامین E

ضروری برای سلامت گلبول های قرمز خون، محافظت از صدمات سلولی.

منابع حاوی ویتامین E شامل:
آجیل، روغن های گیاهی، غلات، سبزیجات سبز.

 

ویتامین K

ویتامین K

ضروری برای خون لختگی.

منابع حاوی ویتامین K شامل:
زرده ی تخم مرغ، سبزیجات برگ دار سبز.

 

ویتامین B12

ویتامین B12

ضروری برای تولید گلبول های قرمز خون، عملکرد اعصاب.

منابع حاوی ویتامین B12 شامل:
شیر، تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، ماهی.

 

ویتامین D

ویتامین D

ضروری برای سلامت استخوان ها و جذب کلسیم.

منابع حاوی ویتامین D شامل:
نور خورشید، زرده ی تخم مرغ، شیر.

 

اسید فولیک

اسید فولیک

ضروری برای سلامت سلول ها، جلوگیری از بیماری های قلبی.

منابع حاوی اسید فولیک شامل:
میوه ها، سبزیجات برگ دار تیره.

 

نیاسین

نیاسین

ضروری برای تبدیل غذا به انرژی.

منابع حاوی نیاسین شامل:
غلات، لبنیات، آجیل، مرغ.

 

ریبوفلاوین

ریبوفلاوین

ضروری برای تامین انرژی و پروسه های شیمیایی.

منابع حاوی ریبوفلاوین شامل:
ماهی، سبزیجات برگ دار تیره، غلات، گوشت قرمز، شیر.

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

ممکن است بپسندید بیشتر از نویسنده

ارسال یک پاسخ

Connect with:



آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

last.today