برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید
طرز تهیه مربای خانگی پوست پسته با عطر و طعم فوق‌العاده : اول فارس

طرز تهیه مربای خانگی پوست پسته با عطر و طعم فوق‌العاده : اول فارس


به گزارش اول فارس، این فصل که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. پس بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

مواد لازم:

پوست پسته تازه: نیم کیلو

شکر: نیم کیلو

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

خلال پسته: نصف فنجان

هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری

آب: سه تا چهار لیوان

طرز تهیه:

۱. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بار عوض کنید.

۲. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.

۳. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.

۴. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و با قاشق چوبی به هم می‌زنید.

۵. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی‌دارید تا مربا خنک شود. مربای خنک‌شده را در شیشه بریزید.

فوت و فن‌ها:

– گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

– زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌ می‌توانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

– گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری در مرحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید.



منبع اصلی

لطفا نظر خود را بنویسید


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا
Last.today Mr last ویدا آزما سایت شیراز vinfo ابزار وبمستر Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last آقای آخر آقای آخر کیست Mr last Mr last Mr last Mr last CV Mr last Dansk CV آقای آخر Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last Mr last آقای آخر Mr last> Mr last> آقای آخر